HYDROPONICS - AQUA & HYDRO SYSTEMER

Hydroponics for enhver smag. Stort udvalg i både Aqua og Hydro systemer.

Mere
 • GHE
  GHE

  GHE - HYDROPONICS SYSTEMER

  Stort udvalg i GHE groudstyr. Bla. Waterfarm, Aquafarm & WaterPack

 • DWC - Deep Water Culture
  DWC - Deep Water Culture

  DWC - DEEP WATER CULTURE

  Hvad er Deep Water Culture?
  Deep Water Culture, også kendt som Direct Water Culture eller DWC, er en enkel, men effektiv hydroponics system, der fungerer ved at suspendere planternes rødder direkte ind i en stærkt iltet næringsstof løsning. DWC-systemer har vist sig at være meget effektiv, nemme at bygge og betjene/vedligeholde, og er et ideelt valg for dem af jer, der er ny inden for hydroponiske dyrkning eller dyrkning generelt.

  Deep Water Culture er det grundlæggende system, vi beskrive her. Det bruger bare en spand eller beholder, der tjener som reservoir for din næringsstof løsning;

  Hvordan virker/arbejde DWC?
  En af de mest attraktive faktorer af et DWC system er dets enkelhed. Rødderne af chili planter ELSKER bare ilt. Rødderne kan ikke få nok af det og er der øget ilt til rådighed for dem øger de massivt deres optagelse af næringsstoffer, hvilket naturligvis betyder mere vækst. Dette er grunden til at vi i jord-systemer tilføjer Perlite og Vermiculite for at indføre luftlommer til mediet.

  Alle hydroponics systemer kræver en fremgangsmåde til at tillade rødderne til at komme i kontakt med luften. Ofte som i ebbe og flod-systemer hvor dette opnås ved at have regelmæssige tidsmæssigt afpassede strømme af næringsstof løsning afbrudt af tørre perioder, hvor rødderne kan ånde. Med DWC er rødderne permanent suspenderet i næringsopløsningen og ilten som de kræver, er også i opløsningen. Det er sådan her det virker:

  Planter dyrkes i net potter suspenderet i lågene af plast spande;
  Normalt startes planteren i Rockwool terninger, som derefter placeres i net potter, der er blevet fyldt med en inaktiv vækstmedium, der normalt Hydroclays eller lignende ekspanderet ler pellets;
  Spanden er fyldt med den nødvendige løsning af næringsstoffer;
  En akvarium luft sten placeres i spanden og en luftpumpe fastgjort ved hjælp luftledninger;
  Rødderne af planten vokser nedad i næringsstof løsning, bliver permanent suspenderet i væsken hvor den ekstra ilt tillader dem at assimilere de næringsstoffer.

  Betjening af et DWC System
  Når du enten har købt eller bygget dit eget Deep Water Culture hydroponics system, vil du være interesseret i at komme i gang med dyrkningen. Du kan enten spire frø eller starte med en klon.

  Ved anvendelsen af disse anvisninger vil vi antage, at du har en rodfæstet klon eller frøplante i en Rockwool terning.

  Fyld din spand med din næringsstof løsning. Sørge for, at det øverste niveau af opløsningen kommer til omkring bunden af net potten. Det vigtigt er at der på dette stadium sørges for at vækstmediet ikke nedsænkes i opløsningen. Ideen er, at rødderne vokser ned i opløsningen. Der vil være nok fugtighed fra bobler der bryder overfladen til at holde de unge rødder fugtige og glad.

  Fyld din net pot næsten til toppen med din vækstmedium valg. Vi anbefaler hydroclays.
  Indryk forankret plante i sit rockwool terning, i vækstmediet, så toppen af terningen er netop dækket af toppen af mediet;
  Tænd for pumpen;
  Du er nu voksende hydroponiske marihuana;
  Der er nogen uenighed i gang om hvorvidt man skal have luft pumpe til en DWC oprettet på 24/7, eller om du vil bruge en timer. Nogle folk bruge en timer sæt til et par minutter på derefter et par minutter slukket. Det er vores erfaring, at de fleste avlere går til 24/7, og det er vores anbefaling;

  Sørg for regelmæssigt at overvåge pH og koncentration (EF eller PPM) på din næringsstof løsning. Dette er vigtigt. Hold pH mellem 5,6 og 6,2, og følg nøje fodring program, der kommer med dine valgte nutes;
  Skift din næringsstof løsning og rense indersiden af spanden omkring en gang om ugen;
  Inden længe dit anlæg vil udvikle en massiv rodnet. At se denne eksplosive rodvækst, hver gang du skifter løsningen er en af de mest spændende bits om DWC hydroponiske dyrkning:

  Når dit anlæg er veletableret og du begynder blomstringen, kan du sænke niveauet af det næringsstof løsning med et par inches, så de fleste af rødderne er nedsænket men meget øverste del er åben for luften.
  Deep Water Culture er en fremragende hydroponics system, der bør være af interesse for både nybegyndere og erfarne hydroponiske avlere.

 • Wilma
  Wilma

  WILMA VÆKST & GRO-SYSTEM

  Wilma Set i alle størelser. Stort udvalg af reservedele.

 • Flo-Gro + Ebb & Flood
  Flo-Gro + Ebb & Flood

  FLO-GRO, EBB & FLOOD SYSTEMER

  Flo-Gro System og Ebb & Flood System i alle størelser.

 • Aquasystem
  Aquasystem

  AQUA-SYSTEMER

  Køb et komplet aquasystem eller den reservedel du mangler.

 • Gi Grow Roterende plantesystem
  Gi Grow Roterende plantesystem

  GI GROW SYSTEM - VERTICAL ROTERENDE VÆKST-SYSTEM

  Med Gi Grow roterende plantesystem er du i stand til at dyrke op til 144 planter pr høst.

  Gi Grow bruger 2 lamper på en yderst reduceret plads.

  Gi Grow er den mest avancerede og omfattende vertikale hydroponiske gro-system på markedet, takket være sine unikke egenskaber såsom den enkelt kunstvanding (Gravity Injection Dyrkning).

Viser 1 - 29 af 29 produkter
Viser 1 - 29 af 29 produkter

Menu