Liste over produkter fra producenter Gorilla Grow Tent

Chillo er Dansk forhandler af grotelte fra producenten Gorilla Grow Tent 

GORILLA GROW TENT


Gorilla Grow Tent logo


Historien om Gorilla Grow Tent:
Dette er historien om oprettelsen af ​​Gorilla Grow Tent, verdens nr. 1 rated grow telt lavet til fagfolk og perfekt til begyndere.


Frustreret med det nuværende udvalg af voksentelt, samarbejdede en gruppe af Californiensavlere, designere og ingeniører i San Francisco i 2011 for at revolutionere fremtiden for indendørs havearbejde. Deres mål var simpelt: producerer det tykkeste, stærkeste og mest holdbare voksentelt, som også kunne justere lodret for øjeblikkeligt at øge det nødvendige vækstområde.


Budskabet var klart: "Lad os skabe det drømmedesign, der helt omdefinerer hvad det betyder at vokse i et telt. Lad os omdanne, hvad der vokser telt, betyder endda. Lad os skabe et helt nyt indendørs vækstmiljø, der er sikkert, smart, stort, stærkt, højt, støjsvagt, lugtbestemt, smidigt, isoleret, holdbart og langvarigt. Efter flere designrevisioner og patentindgivelser var resultatet af deres samarbejde et væksttelt, der tåler sammenligning med andre telt. Nogle tidlige adoptere mener, at det faktisk overskrider udtrykket "telt" og mere præcist sammenligner med mere traditionelle permanente og strukturelle vækstrum som kældre og loftsrum.


Da det var tid til at nævne deres nye skabelse, besluttede samarbejdspartnere at ære den store gorilla, som eksemplificerer mange af de samme træk som deres nye skabelse; Stærk, pålidelig, holdbar og intelligent. Gorilla Grow Tent's mission er klar: "At give alle dyrkere det mest innovative og ideelle indendørs vækstmiljø."


Grow Strong Grow Gorilla.Info hentet fra Gorilla Grow Tents egen hjemmeside:


www.gorillagrowtent.com

Mere

Ingen produkter for denne producent

Menu