Cannabis har en dejlig duft, men det er ikke sikkert at naboen deler din opfattelse. Fjern alt lugt fra dine Cannabis planter med udstyr fra Chillo. Der findes både billige og dyre muligheder også noget der passe til dig.

Mere
 • ONA
  ONA

  Videnskaben om ONA:
  ONA lugt neutraliserende produkter består af komplekse formuleringer, der repræsenterer en række kemiske forbindelser tilbyder forskellige funktionaliteter både strukturelt og kemisk. Teknologien bag ONA blev indledt over 25 år siden. Den videnskabsmand, der opfandt ONA blev fascineret, da han bemærkede, at terpener når spredt i miljøet, reducerede lugt og uønskede emissioner. Inspireret af dette fund, viste yderligere bevis for, at lugte ikke bare maskeret, men fjernes permanent. Resultatet var et sæt af specialiserede formuleringer, som neutraliserer et bredt spektrum af organiske og uorganiske lugtproblemer - effektivt og permanent. ONA-formuleringer er videnskabeligt udviklet til at være miljøvenlig. ONA er fremstillet under streng kvalitetskontrol for at sikre en sikker og ikke-giftigt produkt. De komponenter, der anvendes til at gøre ONA er generelt anerkendt som sikre og har været almindeligt anvendt i fødevare- og kosmetikindustrien med en lang historie af sikkerhed.

  Terpener:
  Terpener er udbredt i naturen især i planter som bestanddele i essentielle olier. Mange terpener er carbonhydrider men oxygenholdige forbindelser såsom alkoholer, aldehyder eller ketoner (terpenoider) er også fundet. Deres byggesten er kulbrinte isopren, CH2 = C (CH3) CH = CH21. .


  Terpen egenskaber:
  Terpener har anti-bakteriel, svampedræbende og antiseptiske egenskaber.
  Terpener har ilte egenskaber (øger ilt-niveau).
  Når diffunderet i miljøet har vist sig terpener at reducere luftbårne kemikalier og bakterier.
  Terpen egenskaber synes at enten ødelægge lugt molekyle eller konvertere den til et mere acceptabelt niveau.

  ONA - virkningsmekanismer:
  Der er tre virkningsmekanismer, der kan opstå de er baseret på de kemiske og fysiske natur af hver terpen og aktiv ingrediens versus de organiske og uorganiske flygtige forbindelser.

  Adsorption - Alle VOC'er og lugtende forbindelser har en opløselighed faktor i ONA aktive bestanddele. Denne opløselighed tillader VOC forbindelse til opløseliggørelse sig i nærvær af ONA, i forhold til kemien af emissionen, temperatur, pH og tryk af miljøet.
  Adsorber: At indsamle og hold (gas eller damp) i overfladen af et fast stof.

  Absorption - De aktive molekyler i ONA vil tiltrække eller komme i kontakt med lav molekylvægt eller flygtige forbindelser (VOC). Disse VOC'er vil ind og obligation med ONA aktive ingredienser til at fjerne lugt.
  Absorber: For at bevare fuldstændig uden refleksion eller transmission, hvad der er taget i.

  Kemisk Reaktion (parrene Theory2) - Dette indebærer permanent binding af lugtende molekyle (VOC) og ONA aktive ingredienser reaktive sites. Denne mekanisme forvandler det forurenende stof i dens grundlæggende egenskaber. Som følge heraf forsvinder lugt.


  Affiniteten af de forskellige lugtende forbindelser (VOC) med ONA er direkte i forhold til deres kemiske sammensætning og fysiske tilstand. For eksempel kan et hydrogen sulfit har en stor affinitet for visse lokaliteter af ONA aktive bestanddel. Det kan enten binding elektrostatisk eller reagerer i forhold til sin relative opløselighed. Dette betyder forskellige komponenter vil blive neutraliseret af en mekanisme i forhold til de andre to, eller en blanding af hver af de tre. Den nederste linje er ONA er ikke en maskering agent, men tilbyder en sikker, effektiv måde at permanent fjerne lugt og emissioner.

 • Vapotek
  Vapotek
 • Neutralizer
  Neutralizer
 • Dispy
  Dispy
 • OdorSok
  OdorSok
 • Aktiv Kulfilter
  Aktiv Kulfilter
pr. side
Viser 1 - 30 af 46 produkter
Viser 1 - 30 af 46 produkter

Recently Viewed

No products

Menu

Sammenlign 0