Liste over produkter fra producenter Dinafem Seeds

DinaFem har de sidste 10 år været førende indenfor feminiserede frø i Europa. DianFem er et spansk cannabis frø firma som har specialiseret sig indenfor stabile, produktive, kvalitets cannabis frø. DianaFem er et af verdens eneste frø firmaer som leverer garanti på spiring af cannabisfrø. Dette ser vi som et tegn på kvalitet og pålidelighed.

Historie:


Historien om hvordan DinaFem Seeds blev til kan nemt fortælles. Efter gennemgang af mange års erfaring med dyrkning af cannabis, i alle dens varianter og efter at have nydt de mest interesante øjeblikke som 'grower', kom det til det punkt hvor folkene bag DinaFem blev nød til erfare og teste. Tests blev målrettet mod dannelsen af et lovligt firma med alt hvad det indebærer...der var stadig lang vej inden verden ville få sine første Dianafem Seeds at se.


Omkring efteåret 2002: DinaFems team tog det første skridt, et helt år med tekniske undersøgelser og implementteringen af den produktions siden, afgrøde areal, dokumentation og dybdegående undersøgelser af det botaniske aspekt ved cannabis. Fremstillingen af feminiserede frø, skete ved arbejde med særligt udvalgte mødre og fædre...dette var det første skridt, inden der blev opnået nogen som helst form for resultater.


Sent 2003: Efter et års arbejde, var vi pararte til at forberede og udføre det første realle experiment af feminiseret frø produktion. I slutningen af December 2003 kom det så, det første Power Kush frø blev høstet. Dette var den første strain som blev skabt og helt i slutningen af året var disse feminiserede DinaFem frø klar til salg.


1 st. Januar 2005: Endnu et år passerede, det er nu et år siden at de første DinaFem Seeds blev høstet og alt var parat til officielt salg. Den 1 Januar 2005, DinaFem blev officielt født som firma, dedikeret til at opnå det ypperste i alle aspekter, indenfor produktion og service. På dette tidspunkt var vi det første firma didikeret til feminiserede spanske cannabis frø og vi bevidste at kvaliteten på feminiserede cannabisfrø kunne være lige så god hvis ikke bedre en de 'legendariske hollandske' frø banker.


Gennem de første år begyndte vi at udforme vores katalog over cannabis strains med navne på alle vores strains som på dette tidspunkt var mere eller mindre ukendte: Moby Dick, Critical+, Blue Widow...Siden da har vi brugt 6 år på at udvikle, udvælge og forbedre en bred vifte af 100% stabile, standartiseret, feminiserede cannabis frø, med udgangspunkt i de bedste 'høj kvalitets' marijuana strains i verden.


2009-2010: I slutnigen af det første årti af det 21 århundred, var DinaFem aksepteret som en interational frø bank med genkendelig kvalitet. Velkendte strains såsom Chees, Industrial Plant (baseret på den kendte Northern Lights) og nye autoflower strains blev implenteret i slutningen af 2009.


I 2010 præcenterer DinaFem et record stort antal variationer: 10 nye strains, hvoraf 3 var autoflower. Dette år modtog vi en særlig anderkendelse, da en af vores første strains og måske den bedst kendte af vores mærker, Moby Dick, blev præcenteret af Soft Secret læsere som 'Girl of the year 2010'. Det er nu flere år siden at DinaFem Seeds officielt blev grundlagt og vi kan nu med stolthed sige at Moby Dick præsterede at blive den første i verden til at få denne udmærkelser, uden at være fra Holland.


På nuværende tidspunkt er DinaFem tilgængelig i alle Europæiske lande hvor der sælges cannabis frø. Samtidig bliver vi merer og mere synlige i resten af verden og anses for at være en ledende frø bank når det kommer til feminiserede og autoflower frø.


Alle vores frø er 100% feminiserede, de er stærke, produktive og stabile.Kvalitet:


Vores primære motivation er konstant at opnå den højest tænkelige kvalitet, dette reflekteres åbentlyst i de produkter der bærer vores navn.


Jeg vil her fortælle hvordan denne praktis bliver udført hos Dinafem, med andre ord, hvordan vi opnår denne høje kvalitet i vores daglige arbejde.


Det første skridt for at opnå den ønskede kvalitet, er udskillelse og rengøring af frøene. Dette sker ved omhyggelig gennemgang af alt plante materiale, både skaller, ødelagte, små og umodne frø. Når denne proces er blevet præcist udført, er vi klar til at pakke alle frø som lever op til vores ønske om udsende og spirings procent og dermed brugbare til at gemme som senere salgs produkter.


Frøene bliver omgående pakket i en stor glas beholder med 'silica gel' indeni. Et Termo-Hygrometer med min og max måling bliver tilføjet, så det er muligt at følge forandringer i temperatur og luftfugtighed inde i glasset.


Silica gel er med til at holde luften inde i glasset helt tør. Luftfugtigheden vil ligge på omkring 30%. Derefter bliver glasset opbevaret inde i et specielt køleskab, designet til medicinal industrien. Dette køleskab har en pumpe, der holder luften tør. Disse ideelle omgivelser, med en temperatur på 6 º C og en luftfugtighed på 30%, holder frø sig perfekte og stabile i min 2 år.


Vores kvalites koncept når det kommer til pakning af frø er alt afgørende. Det er derfor vi har designet et system som vi syntes garanterer beskyttelse af vores frø mod beskadigelse, påvirkning af temperatur og luftfugtighed.


Systemet vi endte med at bruge, efter at have gennemgået flere forskellige muligheder, er højeste sandsynligt en af grundene til at Dinafem Seeds blev genkendt som en mærkevare fra starten. Det var et systemet, selvom det var simpelt, der var rimelig nyt og innovativt i Cannabis verdenden. De frø som der er blevet særligt udvalgt til salg, bliver introduceret i 'Eppendorf tube' eller vial. Dette er et gammelt Tysk laboratorie redskab som bliver brugt over hele verden (men aldrig brugt professionelt af en Cannabis frø bank).


I tillæg bliver der indlagt et lille stykke skum som adskiller frøene fra silica gelen, der puttes ind i Eppendorf tuben. Silica gelen hjælper med at holde frøene så tørre som overhovedt muligt. Ligesom i glasbeholderne hvor vi opbevarer vores frø, gør silica gelen det muligt via farve indicatorer at kontrolere stabiliteten af luftfugtigheden. Til sidst bliver Eppendorf tuben med frøene, gelen og skummet placeret i en lille metal boks.


Vi tror på vores produkter og garanterer 100% det vi tilbyder. Det er dette koncept det bakker op om den høje kvalietet og pålidelige standart, som er målet for den bedste opnåelse indenfor kvalitet.


Genneralt set, så anderkender og værdsætter folk den indsats vi udøver for at forbedre kvalitet, service og selve produktet. Hvores hovedmål er at konsolidere Dinafem Seeds som en referance, når det kommer til kvalitet indenfor feminiserede og autoflower cannabis frø industrien.


For mere infor om Dinafem, besøg:


www.dinafem.orgFor at se hele Chillo's udvalg af Cannabisfrø klik her:


CANNABISFRØ

Mere
pr. side
Viser 1 - 30 af 84 produkter
Viser 1 - 30 af 84 produkter

Menu