• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Canna COGr
Canna COGr

Canna COGr

CANNA COGr
CANNA COGr Udover de almindelige CANNA COCO produkter er der også CANNA COGr. Dette er en række næringsstoffer og et specielt kokosubstrat, kaldet CANNA COGr. Dette cocosubstrat har samme kvaliteter som CANNAs andre cocosubstrater, men har en grovere struktur, der er særligt velegnet til den erfarne coco-bruger. Der er en særlig række næringsstoffer til CANNA COGr, der hedder CANNA COGr Vega og CANNA COGr Flores. COGr kræver også et specielt buffermiddel.

Fordele ved CANNA COGr
 COGr er en ny og revolutionerende kokosnødsprodukt til plantedyrkning. Det er perfekt til den erfarne og krævende dyrkeren. Fordele ved CANNA COGr: Total kontrol. En producent kan buffer, administrere næringsstoffer og endda bestemme, hvor længe han / hun lader planterne vokse eller blomstre. På denne måde kan udbyttet forbedres betydeligt.
Højere udbytter. Den luftige struktur af COGr-bordet giver højere udbytter mulig med mindre næringsstoffer.

I hjertet af CANNA COGr produktlinje er komprimeret unbuffered plader af coco der kræver, at du, avleren, lægger det i blød med den specielle COGr Buffer Agent før du begynder at gro. I den vegetative fase har du brug for et specielt COGr Vega næringsstof. Under blomstringstrinnet har du brug for et specielt COGr Flores næringsstof. Disse næringsstoffer indeholder tilsatte humic og fulvic syrer til forbedret næringsoptagelse samt silicium for øget resistens over for skadedyr og sygdom.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook