Liste over produkter fra producenter Sicce

SICCE har været i akvariet og havebassinet markedet i over 40 år og har sat en globalt anerkendte standard for kvalitet. Deres store erfaring gør det muligt for Sicce at producere alsidige produkter af høj kvalitet med høj ydeevne, og til at udvikle komplette serier af filtrering systemer, pumper, akvarium tilbehør, akvarier, dekorative springvand til indendørs og udendørs, damme, dam og pool filtre, drænpumper og pumper til forskellige industrielle anvendelser.

I over 40 år har navnet SICCE været synonymt med teknologisk avanceret forskning, udvikling, design og produktion af synkron-motorpumper, anvendt på akvariet, havebassinet, swimmingpool og væske overføre sektorer.


1973
Sicce blev født ud af Mr. Paolo Pettenon iværksætterområdet geni. I dag er Sicce Italiens førende virksomhed i akvarium varmelegemer.


1975
Sicce udvidet sit produktsortiment, der producerer recirkulationspumper, som svar på behovet for ekspansion på markedet.


1980
Sicce introducerer synkron-motorteknologi, sætte F42 akvarium internt filter og P32 pumpe på markedet. Denne innovative teknologi garanterer op til 50% energibesparelser i forhold til konventionelle designs.


1990
Sicce introducerer Micra, den første kompakte, højtydende recirkulation pumpe.
Sicce tjener sit første patent, og udvider til at blive en global virksomhed.2002
Sicce laboratorier anvender elektronisk styring til pumpe motorer, for at opnå endnu højere ydeevne, og skabe et unikt, nyt produkt.


Som reaktion på stigende produktionskrav, Sicce bevæger sig fra sin historiske placering i San Pietro in Gu, til sin rummelige nye facilitet i Pozzoleone, med 540.000 kvadratfod, hvoraf 300.000 kvadratfod er indendørs.2006
Sicce Italia S.r.l. er skabt: en konkret reaktion på de voksende krav fra det nationale marked. Virksomheden garanterer fremragende service til butikker, med fordeling i hele Italien.2008
Sicce fejrer 35 år i branchen i løbet af Nürnbergs Interzoo, Europas vigtigste messe i sektoren.


2009
Sicce, er altid på forkant i akvarium og haven dam teknologier, tjener tre nye patenter: CO2 LIFE, det nye C02 system til akvarieplanter; VOYAGER, det komplette sortiment af stream pumper og GRØNNE RESET, det eksterne tryk filtreringssystem for damme.2010
SICCE USA er grundlagt for at udvide produktets distributionskanaler og udvikle produkter til det nordamerikanske marked.2014
SICCE fejrer 40 ° års jubilæum under Interzoo Show i Nürnberg (Tyskland), viser mange nyheder.


SICCE 's Fem Produkt Divisioner
Aquarium: Ekstremt tavse pumper med lavt strømforbrug, interne og eksterne filtre, Powerhead pumper, høj præcision varmeapparater, luftpumper, CO2-systemer, stream pumper og akvarium linjer for både begyndere og krævende akvarium entusiaster.
Springvand: Yderst tavse pumper til indendørs og udendørs springvand; dykkede springvand belysningssystemer.
Have: Interne filtre til damme, trykfiltre, springvand, dykkede lys for damme, fleksible folde dam kits med pumpe.
Dræning: Dræning pumper, ideel til at dræne kældre, både, garager og vanskelige at nå pletter. Disse pumper er nyttige også for DIY operationer.
Aqua-værktøjer: Tilbehør til at fremlægge og vedligeholde ferskvand og marine akvarier.
Pool: pumper (både standard AC og lav spænding, 12V modeller) og sand filtre til over jorden svømmebassiner.


Takket være innovativ forskning, avanceret teknologi, top kvalitet og fremragende kundeservice, SICCE fokuserer på at vokser og udvikler sine markeder, gennem hele verdens anerkendelse af deres varemærke. For Sicce, hurtig klient respons og fleksibilitet er ikke kun deres servicemål, de er fundamentet for deres fortsatte vækst. Sicce mener, at direkte kontakt med deres kunder er den bedste måde at forstå og fortolke deres behov, samt at forstå markedstendenser, så Sicce altid forblive på forkant.


Takket være de vigtige tekniske løsninger, de vedtager, SICCE besidder prestigefyldte internationale patenter, hvilken giver dem en position blandt de førende på verdensmarkedet.


At udnytte Kaizen-systemet, om Lean Production, har SICCE internt udviklet produktion optimering. Specifikke kontrolsystemerne i deres produktionsanlæg garantere 100% kontrol af produkt, inden det sendes uden at ofre fleksibilitet. Sicce Kvalitetskontrol går ud over kontrol produktionsprocesser: alle indkommende materiale kontrolleres, før den bruges, og det endelige produkt revurderede før afsendelse. SICCE besidder certificeringer såsom: VDE, TÜV (Tyskland), UL (USA), cUL (Canada), og PSE (Japan), bare for at nævne nogle få. Disse resultater er blevet opnået uden at begrænse deres produktion fleksibilitet, som altid orienteret mod deres kunders behov

Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Menu