Liste over produkter fra producenter Lumatek

Lumatek Ltd Elektronisk ballast og andre produkter af høj kvalitet til Hydroponics, Horticultural, Aquatic og Industrielle markeder gennem Storbritannien, Europa og andre steder.

Lumatek produkter sælges i statslige forskningsfaciliteter, større planteskoler, universiteter og talrige børsnoterede selskaber. Dette gør at Lumatek har det mest gennemprøvede produkt på markedet, derudover har Lmuatek industrier bedste garanti med 5 år dækket (3 år fuld og to år pro-rated).

LUMATEK Den bedste elektronisk ballast penge kan købe ...
Mere magt, flere lumen flere blomstrer ......
Lumatek Ltd er stolte af at levere den højeste kvalitet elektronisk ballast til havebrug.


Med ankomsten af elektronisk ballaster har en teknologisk revolution fundet sted i energieffektivitet for HID belysning. Denne udskiftning af magnetiske ballaster (en teknologi som er mere end 100 år gamle) med elektroniske HID ballast er på grund af de dokumenterede effektivitetsgevinster.


Forsøg har vist, at Lumatek Elektronisk ballaster er op til 30% lysere/mere effektiv end nogle old style magnetiske ballaster. Uafhængige laboratorieforsøg har vist, at Lumatek ballaster er mere effektive end nogen magnetisk ballast kendt. Det betyder at der produceres flere lumen pr watt energiforbrug.

Mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter
Viser 1 - 7 af 7 produkter

Menu