• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Kannabia Auto.
Kannabia Seed Company Autoflower - Chillo er Dansk forhandler

Kannabia Auto.

Chillo forhandler alle autoflower sorter/strains fra den Spanske frøproducent Kannabia Seed Company.

Autoflowering cannabisfrø producerer planter, der begynder at blomstre på et bestemt tidspunkt, uafhængigt af de timer lys, som planterne modtager. Derfor er afgrøden klar i øjeblikket programmeret af dyrkeren. Det valgte kryds med Ruderalis tillader at rette denne funktion. Disse stammer gør det muligt for dyrkeren at få afgrøden klar til et valgt tidspunkt på forhånd.

Traditionelt har cannabis altid været vokset til at deltage i platingperioden, da cannabis er en sæsonbestemt plante, der regulerer sin vegetative udvikling i henhold til fotoperioden. Derfor er antallet af timer lys, som planterne modtog, meget vigtigt for at begynde med blomstringsperioden.

I breddegrader, hvor somre er korte og dage er meget lange, nogle gange med endnu mere solbrændte 20 timers lys om dagen, udvikles cannabis for at kunne fuldføre sin biologiske cyklus alene, blomstrende uden at være bestemt af fotoperioden.

Oprindelsen af ​​Cannabis Rudelaris kan findes i det centrale Rusland og det viste evnen til at blomstre på et bestemt tidspunkt, uafhængigt af fotoperioden. Dette er en fantastisk funktion, der tillader blomstringen af ​​planten uden for traditionelle dyrketider. Ruderalis er ikke en stor producent af kolofonium, men dens autoflowering egenskaber er i dag en meget interessant genetisk funktion, da dyrkeren kan ændre datoen for afgrøden for at få flere fordele.

Men at indføre disse gener i de nye stammer indebærer en stor mængde arbejde, og det tager lang tid. Dette arbejde omfatter flere generationer af kryds, indtil genomet kan indføres i planten.

Takket være det arbejde og den dedikation, der blev udført på dette område, kunne vi tvinge blomstringsperioden i henhold til plantens alder, idet der blev taget højde for cannabinoider og terpenoider i kolofoniumet.

Dette tillod os at få juveler som Gnomo Auto, autoflowering versionen af ​​vores Mataró Blue. Stabilitet, der bygger tillid, viser sig til et produkt af høj kvalitet.

For at se alle de produkter Chillo forhandler fra frøproducenten Kannabia Seed Company:

Kannabia Seed Company

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook