• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Kannabia Fem.
Kannabia Seed Company Feminiseret - Chillo er Dansk forhandler

Kannabia Fem.

Chillo forhandler alle feminiseret sorter/strains fra Kannabia Seed Company.

Fremskridtene inden for plantebioteknologi giver os mulighed for at opnå en bedre præstation og kvalitet i alle de grøntsager, der er blevet tamperet for at drage fordel af dem. Fra dette synspunkt har cannabis også stor opmærksomhed for at optimere afgrøderne.

Hormonjustering gør det muligt for os at påvirke vækst og udvikling af planterne samt at bremse en reaktion af den mandlige fænotype i en plante med kvindelig genotype, således at man får maskuline blomster i planter, der kun indeholder kvindelige kønsgener og derfor den producerede polen Giver kun kvindelige kromosomer til det inseminerede æg. Brugen af ​​denne teknik producerer frø, hvor både æg og pollen giver X-kromosomer, der næsten udelukkende producerer kvindelige træk til hele generationer af frø.

Metoden til fremstilling af feminiserede frø består i at hæmme fytohormonethylen, som er ansvarlig for modning og aldring af vegetabilske væv og deres seksuelle udvikling.

Det var i slutningen af ​​90'erne, da feminiserede frø begyndte at blive markedsført, og de blev ikke godt accepteret af forbrugeren. Teknikkerne til at få en ordentlig feminisering var ukendte, hvilket medførte manglende selvtillid. Derfor var de mest krævede frø stadig de almindelige.

Men bioteknologiske procedurer har opnået kvalitet, og vores klassiske stammer er det bedste eksempel herfor. La Blanca og Marató Blue var de første feminiserede stammer af Kannabia Seed Company og resultatet var meget vellykket. Dette er gode eksempler på vores vedholdenhed med at nå de nuværende kvalitetsniveauer og stræbe efter udvikling, der gør det muligt at skabe nye stammer som Purple Kush.

For at se alle de produkter som Chillo forhandler fra Kannabia Seed Company:

Kannabia Seed Company

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook