• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Kannabia Seed Company
Kannabia Seed Company - Chillo er Dansk forhandler

Kannabia Seed Company

Kannabia Seeds er dedikeret til cannabisfrøavlere og marihuana. Derfor tilbyder vi offentligheden chancen for at købe vores cannabisfrø online. Berørt af bekymringer og forslag fra cannabiskultivatorer har vi brugt år til at udvikle systemer, der sikrer de bedste cannabisstammer og den optimale udvikling af vores sorter.

Kannabia Seed fortsætter med at vokse, og vores katalog tilbyder også indendørs cannabisfrø og ydre cannabisfrø til de kræsne dyrkeren.

Vores cannabisfrøbutik indeholder frø, der er resultatet af et intensivt udvalg af sorter, med mange års arbejde med stabilisering af genetik og tilpasning af stammer til cannabiskultivatorernes behov. På vores hjemmeside kan du finde alle de oplysninger, du skal bruge for at optimere dyrkningen af ​​Kannabia sorter.

For enhver information, du ikke kan finde her, er du velkommen til at kontakte os på www.kannabia.es og info@kannabia.es. Dette er vores passion, der arbejder i direkte kontakt med kultivatorer og offentligheden for at vokse den størst mulige fremtid.

The Kannabia Seeds Team

For at se alle de produkter Chillo forhandler fra Kannabia Seed Company:

Kannabia Seed Company 

Følg os på Facebook