• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Palacio - Cannabis Massage Gel

Palacio - Cannabis Massage Gel

Massage Gel fra Palacio med Økologisk Hampfrø-Olie.

Cannabis Massage Gel 380ml,  Cannabis Massage Gel 600ml, Cannabis Massage Gel Warming 380ml, Cannabis Massage Gel Cooling 380 ml, Cannabis Massage Lotion 500ml & Cannabis Herbal Balm (Vaseline) 120ml

Urtegel med hampfrøolie (Cannabis Sativa L. Angiospermas), pebermynte og ekstrakter af kastanje, comfrey, kamfer og eukalyptus. Perfekt til massering af trætte muskler, led og sener. Masserer trætte muskler og ledd forbedrer blodcirkulationen og opvarmer dem igennem, hvilket hjælper med at frigøre stivhed og forbedre mobiliteten. Denne gel indeholder koldpresset hampfrøolie, som også har positive virkninger på tørret og tyndt hud. Det hjælper med at fremskynde regenerering og fornyelse af den beskyttende hudbarriere.

Anvendelse: Påfør huden og forsigtigt gnide ind. Massering af det ramte område øger effekten.
Gentag efter behov.

For at se alle produkter fra Palacio Herbal Therapy & Cosmetics:

Palacio

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook