Liste over produkter fra producenter Noaks

Noaks Poser - effektiv og robust sikkerhed

Noaks poser er en meget sikker opbevaring måde og overholde de højeste tyske kvalitetsstandarder.

Produktet egenskaber:


Vandtæt industristandard IPX8 til mindst 10 meter muligt.
Passer til alle enheder med en touch skærm, telefonen uden begrænsninger.
Lugt resistente og mad-sikre i henhold til europæiske standarder.
Holdbar og robust takket være innovative kompositmaterialer og førsteklasses håndværk.
Sikkert gennem den unikke dobbelt læbe lukning.
Hurtig og nem betjening.
Uovertruffen pris-ydelses-forhold.
Patenteret.


Noaks' bags 'Lynlås poser
vandtæt - lugtfri - fødevarer sikkert - genanvendelig
Det beskyttende dække/cover til alle udendørs og vandsportsaktiviteter, når det kan blive beskidte og vådt ligesom Roskilde festival, folk der arbejder udenfor eller kanosejlads!Men også hjemme, den ekstremt robust dobbelt læbe befæstelser lader hverken stærk lugt slippe ud, og heller ikke ind.


Hvilket er grunden til "Noaks 'Bag' er overordentlig velegnet til at holde smagen intensiv frisk som i kaffe, te, tobak. Også et godt alternativ til nedfrysning!


Den beskyttende pose med den specielle lukning og med flere anvendelsesmuligheder er absolut vandtæt og perfekt til opbevaring af smartphones, kameraer, tablet pc'er, e-læsere, reserve batterier, hukommelseschips, rejser dokumenter og meget mere.


Cyklister og backpackere kan ikke kun finde vej gennem stormvejr med den traditionelle kortet uden at det at blive våd, men også touch-skærme kan anvendes uden problemer!
Også på rejser med kuffert og på stranden, de er ekstremt robuste og støvtæt, langtidsholdbare og er meget nyttige.


I rygsækken kan bodylotion og shampoo ikke spilde ind i tøjet. Skulle rygsækken falder i vandet, mobiltelefon, pas og flybilletter er sikre, når de er pakket i 'Noaks bags'.


Stranden, vandet eller sandet kan ikke gøre nogen skade på dit kamera eller tablet eller hvis du ønsker at tage et bad i havet, eller bare begrave den i sandet med din smartphone og værdier mens du er ude og bade, husk evt. at markér placering med en sten eller en rygsæk.


Noaks 'Bag' Og selfie er også muligt, fordi den berøringsfølsomme skærm kan betjenes som sædvanligt gennem pladen.


Teknisk data:
Noaks Bags opfylder IP sikkerhedsklasse systemet IPX8 hvilket betyder poserne er testet vandtæt til minimum 10m. De er blevet testet i henhold til standard specifikationer til at skabe ensartede sammenlignelige kriterier. IP (International Protection) sikkerhedsklasse Systemet angiver, i hvilket omfang sager af elektriske apparater kan modstå udendørs miljøpåvirkning. Kriterierne er defineret i Norm DIN DA 60529: 2000-09.


Noaks Bags er lavet af mad sikker, høj kvalitet 100 stærke kompositmateriale. Fødevaresikkerheden er testet i Europa i henhold til EU-direktiv 1935/2004 af Direktive 2002/72 / EG i forbindelse med direktivet 10/2011.
Egnet til temperaturer fra -20 ° til + 100 °. Designet i Tyskland.

Mere
Viser 1 - 5 af 5 produkter
Viser 1 - 5 af 5 produkter

Menu