Liste over produkter fra producenter HOMEbox

HOMEbox logo

Chillo er dansk forhandler af grotelte fra den Tyske producent HOMEbox.

Ambient Vista Evolution HomeLab Tilbehør

HOMEbox® Produktlinjer repræsenterer kulminationen på alt det, vi ved om dyrkning planter indendørs. Lige siden vi opfandt det originale bærbare drivtelt tilbage i 2001 har vi ikke holdt op med at innovere og forbedre.


Resultatet er HOMEbox® Ambient og Vista - Homebox mest avancerede bærbare gro telte til dato. Ganske enkelt, de danner den ideelle plads til dyrkning af planter indendørs, uovertruffen af et enhver anden gro telt på markedet.


PAR+
(Fotosyntetisk Active Radiation) er Homebox super reflekterende foring, udviklet eksklusivt til HOMEbox®. PAR + er et "smart materiale", der afspejler mere plante-brugbar energi (PAR lys) og mindre varme på dine planter.


OMNIFLOW-AIR VENT
giver avlerne mulighed for at aktivt direkte indkommende frisk luft til præcis, hvor det behøves - for maksimalt for til afgrøderen.


HØJ KAPACITET
Robuste pulverlakeret stål stænger giver næsten ubegrænsede muligheder for til ophængning af tung ventilation og belysning.DOUBLE BUND
Alle modeller er udstyret med en ekstra fast telt bund samt den velkendte foringens bund.


TOTAL-blackout lynlåse
skabe en lystæt tætning uden behov for yderligere flapper og Velcro.


RØR
optimeret i størrelse, placering og mængde.


SOLID
Stærkere stålrør, forstærkede samlestykker og kroge.De 10 vigtigste argumenter for HOMEbox®


Original!
HOMEbox® var det oprindelige grotelt og har konsekvent ført markedet med innovative nye funktioner!


Helt lystæt Total-Blackout Lynlåse giver yderligere styrke og lys-proofing uden ståhej af flapper og velcro. Hårdfør lærred materiale med et indre lag af tykke, fleksibel, levnedsmiddelkvalitet polyethylen.


Mere luftstrøm kontrol Homebox grotelte unikke, patentanmeldte OmniFlow luft-ventilationskanaler giver avlere overlegen klima kontrol.


PAR+ smart material HOMEbox® er de eneste gro telte med PAR + super reflekterende foring.
Højere udbytter, PER reflekterer mere plante-brugbar energi med mindre kraftig varmeudvikling og hjælper dem med til at producere større udbytte og en højere afgrøde kvalitet.


Designet i Tyskland Højteknologisk tysk design og teknik i det hele.
Bedre beskyttelse, Flere indløbs- og ud- rør og Micro Mesh bug riste på ventilation vinduer med stærkt forbedret beskyttelse mod skadedyr.


Styrke, hvor du har brug for det stærkere metal rammer, kroge og konnektorer med præcision plasthjørner.


Nem at samle / alsidigt HOMEbox® grotelte er let at samle. De er også kompatible med et bredt udvalg af dyrkningssystemer, herunder modulopbyggede flod og drain, drypvanding, NFT, boble spande / DWC.
Garanti Homebox står ved deres produkter med en to-års fabriksgaranti.


For mere info om HOMEbox:


www.homebox.net

Mere
Viser 1 - 12 af 12 produkter
Viser 1 - 12 af 12 produkter

Menu