• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
Diamond Black
Diamond Black - Chillo er Dansk forhandler

Diamond Black

Lad dine planter Shine

For optimal vækst, dine planter har brug for mere end vigtige næringsstoffer. De skal være i stand til at absorbere disse næringsstoffer, også. Det er, hvad der gør Diamond Nectar en sand perle.

Formuleret med humussyre, Diamond Nectar accelererer optagelsen af ​​næringsstoffer gennem hver del af en plantens rødder i en naturlig proces, der kaldes mineral chelatbehandling. Dette tillader syren for at tage fat i tungere mineraler, planter ikke ville kunne optagelse naturligt. Ved at transportere dem i plantevæv, Diamond Nectar styrker planten samtidig fremme hurtigere vækst og større udbytter.

Chelat Station
Diamond Nectar ekstraheres fra naturligt udvundet Leonardite, en naturlig form for humater der opstår mellem lag af ler, forebygge andre mineraler og urenheder fra leecher ind i Leonardite lag.

Fungere som en chelator, Diamond Nectar gør mikronæringsstoffer mere tilgængelig og øger absorption og transport af vitale plantenæringsstoffer. Tillægget fremmer også mikrobiel vækst og hjælpemidler jord udvikling, så du kan se fordelene i hele din voksende plads.

Tilføjelsen af ​​Diamond Nectar til både jord-baserede og soilless haver er til gavn for afgrøde vækst og udvikling. I hydroponiske opsætninger, tillægget fremmer sameksistensen af ​​en kompleks blanding af mikroorganismer, forbindelser og stoffer for en vellykket system.

For mere info om Diamond Black:

www.generalhydroponics.com

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Følg os på Facebook