• Banner

Annabis Medical
Annabis Medical - Danmark

Annabis Medical

Info om Annabis:

Vi er et tjekkisk firma med et hovedsæde i Olomouc. Vi beskæftiger os med forskning, udvikling, produktion og salg af hamp produkter og kosttilskud. Vi tilbyder et sortiment af produkter af høj kvalitet med et bredt anvendelsesområde.

Vores produkter er resultatet af mange års forskning og aktiv undersøgelse af hamp effekter. Høj grad af specialisering, professionalisme og stærk orientering på kundernes behov aktiveret den dynamiske udvikling af vores virksomhed og dens placering blandt de vigtige aktører på markedet.
Integreret del af vores forretning adfærd er at fokusere vores opmærksomhed på at minimere konsekvenserne af vores aktiviteter på miljøet gennem konsekvent overholdelse af alle juridiske regler om beskyttelse af miljøet og realisering af forebyggende foranstaltninger på området forbrug og forbrug af energi, ressourcer og affald.

For mere info om Annabis Medical:

WWW.ANNABISMEDICAL.COM

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Reference: 912429

Mærker: Annabis

Cremcann Q10 For Menn 60 ml - Annabis Medical

Udløber14/11-2020 CREMCANN Q10 FOR MEN Cremen reducerer rødme og irritation efter barbering. Hvis anvendes regelmæssigt, huden bliver mere fleksibel, stærkere og frisk. Cremcann Q10 creme til mænd respekterer de særlige forhold mandlig hud. 15 ml

Pris 49,00 kr.
Mere
På lager

Følg os på Facebook