• Banner

Reference: RF

REAL Master Natural Filtertips 1stk

Hver pakke REAL Master filter indeholder 32stk filtertips.Bredde: ca. 28 mm Disse helt nye filtertips er de første filter med “TCF certifikat”. Det har de opnået pga. måden de er fremstillet. Her er nemlig ingen ekstra kemikalier brugt og derfor er filtrene det man kalder “natural/unrefined” 

Pris 7,20 kr. Normalpris 8,00 kr.
Mere
På lager
Alle bedst sælgende
LEAF-COAT - BioBizz
LEAF-COAT BioBizz - Chillo er Dansk forhandler

LEAF-COAT - BioBizz

Hvad er LEAF-COAT?

LEAF-COAT er et klar-til-brug produkt som styrker og beskytter imod uønskede insekter og ødelæggende blad svampe. Fremstillet af naturligt latex som oprindeligt blev udviklet for at forhindere fordampning. Det danner en pemanent selvnedbrydelig barrierer på bladet som tillader luft og lys og trænge igennem.

Hvordan skal det bruges?

Det behøves ikke at blive blandet med vand - det skal bare tilføres planten direkte fra flasken, optimalt fra en atomiser. Spray og dæk bladene og blomsterne fuldstændigt og gentag denne procedure to gange ugentligt indtil der er 14 dage igen af blomstringen. I løbet af få timer efter tilførsel, dannes et meget tynt elastisk lag - tykkelse: 1.5 microns - på bladene. Dette lag har gavnende virkning i op til 14 dage, hvorefter det nedbrydes af lys og sollys.

Derfor beskytter LEAF-COAT under alle forhold:

Hvis atmosfæren bliver for varm og fugtig (over 28C), hjælper LEAF-COAT planten med ikke at miste for meget vand igennem fordampning. Samtidig hjælper det naturlige latex lag som dannes rundt om bladet planten med at 'trække vejret' og forhindrer planten i at 'svede'. Når det så bliver kold under efterår og vinter fungerer latex laget som en 'safeguard' mod kulden og hjælper planten med at holde temperaturen i bladene.

Som et miljøvenligt alternativ til pesticider, finder du ikke et bedre og sikre produkt end LEAF-COAT. En nedskæring på brugen af pesticider sparer dig og så få penge. Og modsat syntetiske og giftige produkter har det en behagelig duft og irriterer ikke. LEAF-COAT bliver ikke absoberet af bladene hvilket betyder at det ikke påvirker smag og frugterne.

For mere info om LEAF-COAT:

LEAF-COAT

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Følg os på Facebook